DEDEMAN este afacerea de succes a doi antreprenori romani care, incepand cu anul 1992, au dezvoltat lantul de retail cu materiale de constructii si produse pentru amenajari interioare de tip Do-It-Yourself (DIY), destinat celor ce doresc sa-si construiasca si sa-si amenajeze caminul.

 

ISOPAN este lider mondial în producția de panouri
metalice și termoizolante. Promovează construcția sustenabilă, oferind
soluții inovative și materiale mai sigure și mai eficiente.

TEHNOACTIV este importator al produselor realizate sub marcile: Belle Group, Ayerbe, Trelawny etc.Printre marcile comercializate mai amintim si Makita, Bosch, Fini, Lincoln etc.

BAUROM este o companie de familie aflata la a doua generatie, fondata in anul 1995 de Cristian si Mariana Ionescu. Familia Ionescu este si in prezent unicul actionar al SC Baurom Construct SRL.

Obiectul de activitate este constituit din procesarea si distributia de produse metalurgice si se realizeaza in principal din cele trei depozite,localizate in Bucuresti, Cluj, si Iasi. Locatiile au
impreuna 200 de angajati, 10.000 de tone de materiale in stoc, aproximativ 50.000 de metri patrati, din care 20.000 spatii acoperite, si o flota de 20 de
autocamioane.

SEA ROMANIA activează pe piaţa românească a comerţului din 1999, fiind prezentă în 10 oraşe din ţară: Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca,Craiova, Suceava, Satu-Mare, Timișoara, Tîrgu Mureș, Bacău, Constanța, având aproximativ 330 de angajaţi. Se comercializează peste 40000 mii de produse din industria
mobilieră şi construcţii.Sloganul societății: Întotdeauna peste așteptări!

PROINVEST GROUP este o companie cu statut privat si autonom al carei obiect de activitate il reprezinta exclusiv prelucrarea otelului. Compania dezvolta, produce si comercializeaza semifabricate, componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie. 

Infiintata in anul 2000, Proinvest Group si – a crescut aprecierea intr – un spirit de continua perfectionare, cunoscand o dezvoltare puternica si rapida prin diversificarea activitatii din domeniul constructiilor.

Astazi cu peste 500 de angajati si o cifra de afaceri care depaseste 30 milioane €, programul de productie si vanzari al companiei include o gama extinsa de solutii din otel, de la simple componente de constructii civile si infrastructura si pana la componente de precizie pentru constructii de masini – unelte.

 

Activitatea ELIMECRO este  impartita in mai multe categorii, cum ar fi:

– incarcarea si comertul cu oxigen tehnic, acetilena, argon, si alte gaze tehnice

– comertul cu produse metalurgice 

– montajul si punerea in functiune a utilajelor si instalatiilor

 

Firmele MAIRON au realizat o retea de
depozite si centre de procesare, la nivel national, cu scopul de a raspunde prompt cerintelor clientilor, cu produse dintr-o gama larga de dimensiuni si calitati, dar si cu servicii de calitate.

Servicii superioare de gazduire web.